ANTALYA / MANAVGAT - Çağlayan Ortaokulu

Çağlayan Ortaokulu

A. HİSAR MAH. HİSAR CAD. NO: 2 MANAVGAT / ANTALYA
Vizyon
NE OLMAK İSTİYORUZ? İstiyoruz Ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda, hem öğreten hem de öğrenenler birbirlrerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın prensibiyle eğitimimizi yapmaktayız.
Misyon
NEDEN VARIZ? Biz Çağlayan Ortaokulu Öğretmen ve personelleri bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlama, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişim ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :İkili öğretim yapılmaktadır.
Klima ile ısıtma yapılmaktadır.
Ulaşım
Merkeze uzak mahallelerden belediye otobüs ve minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Manavgat ilçesi Antalya iline bağlıdır. Antalya Manavgat arası 79 Km´dir. Okulumuz manavgat merkezde yer almaktadır.